foto

Dean Lennox Kelly

  • nar. 30.11.1975 (44 let)
    Lytham St Anne's, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trick or Treat
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
2005 Sen noci svatojánské (TV film)
Tajemství slov
2002 Impact (TV film)
Mrtvá hlídka
Na špičce jazyka (TV film)
2001 Do toho
H3
2000 Bílá vdova
Život v hrsti
1998 Still Crazy - Pořád naplno

TV seriály

2019 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2018 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Hidden Secrets (S04E02)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2013 First Dates (TV seriál) - vyp.
Frankie (TV seriál)
2011 Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Kolize (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Tully (S01E03)
Flotsam and Jetsam (S01E02)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Cranford (TV seriál)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
August 1842 (S01E02)
Pán času (TV seriál)
Šifra mistra Shakespeara (S03E02)
Shameless (TV seriál)
New Beginnings (S04E01)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Wedding (S03E08)
Act Your Age (S03E07)
In With The Maguire's (S03E06)
další epizody (8)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Against The Odds (S02E08)
další epizody (10)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
další epizody (8)
The Brief (TV seriál)
2002 The American Embassy (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Comedy Lab (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mistři švindlu (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Faktický odborník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky