foto

Nae-sang Ahn

  • nar. 25.12.1964 (53 let)
    Tegu, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2016 Deokhyeongjoo
2014 Piráti
2013 Changsoo
Sarangui gawibawibo
2012 Cheongpodo satang: 17 nyeon jeoneui yaksook
Haero
Umchi keulreonik
2011 Gootbayi boyi
Hoichori
2010 Poezie
2008 Sookmyeong
2007 Doo salamida
Geukrakdo salinsageon
2006 Eumrang seosaeng
Jal sarabose
Peullai daedi
2005 Kangryeok 3 ban
Malaton
2004 Ahobsal insaeng
Al pointeu
Maljukgeori janhoksa
Sisilli 2km
2003 Hwangsanbeol
Kookhwakkot hyanggi
2002 Gonggongui jeok
Oáza

TV seriály

2018 Miseu hammurabi (TV seriál)
Miseuti (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Sorangeui ondo (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Dangsineunseonmul (TV seriál)
Ddanddara (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Hwanggeumjoomeoni (TV seriál)
O mai Geumbi (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Naeileul hyanghae ttwieola (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
Songgot (TV seriál)
2014 Ganseochiyeoljeon (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Moohandonglyeog (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Bokmajeon (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Youngkwangeui Jaein (TV seriál)
2010 Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Hanseongbyeolgok (TV seriál)
Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Banolrim 3 (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
Yeoneoui kkum (TV seriál)
2005 Banolrim 2 (TV seriál)
Boohwal (TV seriál)
Sarang changa (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
Yoryodol, (Sumurahop) (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace