foto

Nae-sang Ahn

  • nar. 25.12.1964 (52 let)
    Tegu, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deokhyeongjoo
2014 Piráti
2013 Changsoo
Sarangui gawibawibo
2012 Haero
Chung podo satang
Umchi keulreonik
2011 Gootbayi boyi
Hoichori
2010 Poezie
2008 Sookmyeong
2007 Doo salamida
Geukrakdo salinsageon
2006 Eumrang seosaeng
Jal sarabose
Peullai daedi
2005 Kangryeok 3Ban
Malaton
2004 Ahobsal insaeng
Al pointeu
Maljukgeori janhoksa
Sisilli 2km
2003 Hwangsanbeol
Kookhwakkot hyanggi
2002 Gonggongui jeok
Oashiseu

TV seriály

2017 Sorangeui ondo (TV seriál)
Yeokjuk: baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Ddanddara (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Hwanggeumjoomeoni (TV seriál)
O mai Geumbi (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
38 sagidongdae (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Nae ddal, Geumsawol (TV seriál)
Naeileul hyanghae ttwieola (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
Songgot (TV seriál)
2014 Ganseochiyeoljeon (TV seriál)
Hanyeodeul (TV seriál)
Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Moohandonglyeog (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
7Keup kongmuwon (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Youngkwangeui Jaein (TV seriál)
2010 Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Tazza (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Hanseongbyeolgok (TV seriál)
2006 Banolrim 3 (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
Yoryodol, (Sumurahop) (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace