foto

Paul Hsu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2021 Voyagers
2020 Bratrstvo pěti
Projekt Power
Timmy Failure: Mistakes Were Made
To poslední, co chtěl
2019 Captive State
Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera
Temná tvář Brooklynu
2018 Debbie a její parťačky
Louskáček a čtyři říše
2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Lady Bird
Meyerowitzovic historky (nový výběr)
2016 Boj za svobodu
Příslib
2015 Chi-Raq
Cop Car
Creative Control
Jako ty
Mistress America
Spotlight
2014 Bulvár
Da Sweet Blood of Jesus
Dárce
Effie Gray
God's Pocket
Hon na lišku
Runoff
Smrt čmuchala
To nejsi Ty
While We're Young
Wish I Was Here
2012 Expresní zásilka
Frances Ha
Imogene
Junction
Odpojit
Poslední školní autobus
Pí a jeho život
Red Hook Summer
Robot a Frank
2011 Další šťastný den
Margaret
Occupant
Time Freak
Uzavřený případ
Win Win
2010 Greenberg
Něco jako komedie
Romantici
Salt
Twelve Thirty
2009 ExTerminators
Malý New York
Něha
Once More with Feeling
Přenašeči
Všude dobře, proč být doma
Život je boj
2008 Prosíme přetočte
The Yellow Handkerchief
2007 Hounddog
Nezvaný host
Probuzení
2006 Feel
Flannel Pajamas
Noční volání
One Rat Short
Průvodce k rozpoznání tvých svatých
Singapurské snění
The Last Winter
2005 Dvanáctiletí
Ledová sklizeň
Neviditelné děti
Plavkyně
2004 America Brown
Dveře v podlaze
Sucker Free City (TV film)
2003 Assisted Living
Přednosta
2001 American Saint
Riders
2000 Fear of Fiction
1998 Ciudad, La
Not Even the Trees
Voda na poušti
1997 15 Months in May
Latin Boys Go to Hell
1996 Love Child

TV seriály

2017 Ona to musí mít (TV seriál)
2016 Jon Glaser Loves Gear (TV seriál)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)

Dokumentární

2018 Až se z jehňat stanou lvi
Jíst zvířata
2017 A Night at the Garden
Odcházení
Pizza Shop: An Italian-American Dream
2015 De Palma
The Diplomat
2013 Fešanda a boxer
Mistaken for Strangers
Touba
2012 Deceptive Practices: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay
Koch
Michael Jackson: Bad 25
2011 Když se kácí les
2010 Bill Cunningham New York
Duch salsy
2009 Tell Them Anything You Want: A Portrait of Maurice Sendak (TV film)
2008 Gunnin' for That #1 Spot
2006 Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
God Grew Tired of Us: The Story of Lost Boys of Sudan
Pohotovost Bagdád (TV film)
2005 Street Fight
2004 I Like Killing Flies
2003 The Agronomist
2000 American Babylon
1999 Independent Lens (TV seriál)
Poslední cigareta
1998 Cinema Alcázar
Farm: Angola, USA, The
1997 Leonard Bernstein's New York (TV film)
Letters Not About Love
Poverty Outlaw
1988 P.O.V. (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Pass Over (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Záchranáři

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky