foto

Bob Rosenfarb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Vraždící duch 2

Producentská filmografie

TV seriály

1996 Krok za krokem (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na večeři (S05E18)
1993 Krok za krokem (TV seriál)
Těžká volba (S02E24)
Domov v ohrožení (S02E23)
Půlnoční horor (S02E22)
další epizody (12)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Kamarád z mládí (S02E12)
Jak ušetřit (S02E11)
Cody má problém (S02E10)
další epizody (12)
1989 Free Spirit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Blinde Flecken (S03E10)
2003 Mein Leben & ich (TV seriál)
Freunde und Lover (S02E09)
1997 Krok za krokem (TV seriál)
Životní zkušenosti (S06E19)
Strach z volného pádu (S06E06)
1996 Krok za krokem (TV seriál)
Nejistá kariéra (S05E21)
Podezření (S05E15)
1995 Krok za krokem (TV seriál)
Opičí hrátky (S05E07)
Divoký večírek (S05E03)
Neslušný návrh (S04E20)
další epizody (4)
1994 Krok za krokem (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E05)
Karate (S04E01)
Mužských 13 let (S03E15)
1993 Krok za krokem (TV seriál)
Manželská krize (S03E12)
Romeo a Julie (S03E01)
Všichni za jednoho (S02E21)
další epizody (4)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Domácí ochranka (S02E08)
1989 Free Spirit (TV seriál)
1987 Měsíční svit (TV seriál)
Poltergeist III - Dipesto Nothing (S03E10)
The Golden Girls (TV seriál)
Before and After (S02E15)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Defenders of the Earth (TV seriál)
Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Safe at Home (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Báječná parta (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky