foto

Babou Cham

  • nar. 1976
    Bakau, Gambie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Adú
Black Beach
2016 Inside
2013 Descalç sobre la terra vermella (TV film)
2012 That Wasn't Me
2011 Catalunya über alles!
2010 Čtyřicet sedm dní (TV film)
2009 El asesino a sueldo
2006 Loď stínů
2004 Sévigné
2002 Erasmus a spol.

TV seriály

2020 La Unidad (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 El crac (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky