foto

Jonas Bloquet

  • nar. 10.7.1992 (27 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sama na své svatbě
Sestra
2016 Elle
Sirotek
2014 3 dny na zabití
2013 Mafiánovi
Tonnerre
2012 Trois coeurs pour battre
2008 Soukromé lekce

TV seriály

2017 Transferts (TV seriál)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Revenant (S08E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace