foto

Lisa Hoppe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Život jako abeceda
2010 Hernajs (studentský film)

TV seriály

2012 Hádej, jak moc tě mám rád (TV seriál)
Lesouni (TV seriál)
2010 Plesk! (TV seriál)
Toybox (TV seriál)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Pan Kapka (TV seriál)
2005 Flipper & Lopaka: The Search for Neptune's Trident (TV seriál)
2001 Head Start (TV seriál)
Wicked! (TV seriál)
2000 Gloria's House (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Život jako abeceda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky