foto

Osamu Sakuta

  • nar. 1958
    Shiga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Inujaša: Kuroi Tessaiga
1997 B't X Neo
1993 Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1982 Kaikjó
1981 Rengo kantai
1980 Gobančó júgiriró

TV seriály

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
2002 Šinseiki den Mars (TV seriál)
2001 Šin čó kjó rjo: Condor Hero (TV seriál)
2000 Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
1999 Wild Arms: Twilight Venom (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
1995 Virtua Fighter (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
1974 Kacu Kaišú (TV seriál)
1971 Kamen Rider (TV seriál)

Dokumentární

2020 Haribote

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky