foto

Sean Six

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
Lebkouni

TV seriály

1996 Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
1990 Lebkouni (TV seriál)
Green Eyes (E22)
The Touch (E21)
Gimme, Gimme (E20)
další epizody (9)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Red Room (E12)
Chains of Love (E11)
The Game (E10)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky