foto

Rjú Manacu

  • nar. 1950
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Meg Lion
2016 Daikaidžú mono
2015 Outer Man
2012 Urutoraman Saga
2009 Daikaidžú batoru: urutora ginga densecu The Movie
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 Engine sentai go-onger: Boom boom! Bang bang! GekijoBang!!
2001 Džikú keisacu Wecker Age. 1
1987 Fudžiko Fudžio no Kiterecu daihjakka (TV film)
Totto Channel
別れぬ理由
1984 Anime-čan

TV seriály

2016 Garo: Asura (TV seriál)
2015 I'm home (TV seriál)
Mucu: Mieru me (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2009 Jyouou Virgin ~Roppongi Night GP Part II~ (TV seriál)
2008 Kansa hôjin (TV seriál)
2007 Ai no uta! (TV seriál)
Dondo Hare (TV seriál)
Kodoku no Kake (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Deep Love: Ayu no Monogatari (TV seriál)
Kurokawa no tečó (TV seriál)
2002 Haru ga kita (TV seriál)
2001 Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
1998 Tokugawa Jošinobu (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
1996 Hidejoši (TV seriál)
1977 Manga Nihon emaki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky