foto

Irwin Keyes

  • nar. 16.3.1952
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.7.2015 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Caretaker
2014 Angel Investors
Catch of the Day
2013 Dead Kansas
2011 Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong
2010 Dahmer vs. Gacy
2009 Mansfield Path
Černej Dynamit
2008 Doesn't Texas Ever End
Urn, The
2007 Bezstarostně
DarkPlace
Dream Slashers
2006 Mascarado Massacre, El
Sebevrazi - Love story z onoho světa
2005 Horror High
Oživlá mumie (TV film)
Rhythm City Volume One: Caught Up
2003 Dům tisíce mrtvol
Nesnesitelná krutost
2002 Legend of the Phantom Rider
2001 Perfect Fit
Vampire Hunters Club, The
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1999 Tequila Body Shots
Timegate: Tales of the Saddle Tramps
1998 Kmotříček
1997 Asylum
1996 Oblivion 2: Backlash
Čisté nebezpečí
1995 Pán času
Příšerná rodinka (TV film)
Vnitřní síla
1994 Flintstoneovi
Mlčení šunek
Oblivion
1993 Ideální milenka
Mladý dračí ninja
1992 Dinosauři!
1991 Motorama
Svérázná spravedlnost
1990 Disturbed
Je to v háji
Šéf mafie
1988 Frankenstein General Hospital
1987 Kandyland
Nice Girls Don't Explode
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
You Ruined My Life (TV film)
1984 Exterminátor 2: Mstitel
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1983 Peklo za mřížemi
1982 Posedlý
1981 Lovely But Deadly
Soukromá očka
1980 Exterminátor
Pátek třináctého
Vzpomínky na hvězdný prach
1979 Bloodrage
Nocturna
Prize Fighter, The
Squeeze Play
Warriors
1978 Manny's Orphans
Team-Mates

TV seriály

2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
1992 On the Air (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy má práci (S01E09)
1982 Police Squad! (TV seriál)
Ring of Fear (A Dangerous Assignment) (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace