foto

Zrinka Cvitesic

  • nar. 18.7.1979 (39 let)
    Karlovac, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost in London
2012 Kanibal vegetarián
Mosty přes Ibar
2011 Lea a Darija
2010 Na cestě
2009 Zagrebačke priče
2005 Co je muž bez kníru?
Volim te (TV film)
2004 Bore Lee: Cuvaj se sinjske ruke!
D'Artagnanova dcera (TV film)
2003 Jezdec
2002 Persona
2000 Nebo sateliti
1999 Rano budjenje

TV seriály

2015 Capital (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
Blue (E03)
Strangers (E02)
další epizody (4)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace