foto

Zrinka Cvitesic

  • nar. 18.7.1979 (37 let)
    Karlovac, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost in London
2012 Kanibal vegetarián
Mosty přes Ibar
2011 Lea a Darija
2010 Na cestě
2009 Zagrebačke priče
2005 Co je muž bez kníru?
Volim te (TV film)
2004 Bore Lee: Cuvaj se sinjske ruke!
D'Artagnanova dcera (TV film)
2003 Jezdec
2002 Persona
2000 Nebo sateliti
1999 Rano budjenje

TV seriály

2015 Capital (TV seriál)
London Spy (TV seriál)
2007 Vratice se rode (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace