foto

Nedra Volz

  • nar. 18.6.1908
    Mountrose, Iowa, USA
  • zem. 20.1.2003 (94 let)
    Mesa, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Velký švindl
1994 Mlčení šunek
1993 Betrayal of the Dove
1988 Pohřební akademie
Pozemšťanky jsou lehce k mání
1985 Dopravní přestupky
Vášeň v prachu
1984 For Love or Money (TV film)
Last of the Great Survivors (TV film)
1981 Pals (TV film)
1980 Condominium (TV film)
Panenka pro štěstí
1979 10
1977 Mule Feathers
1975 They Only Come Out at Night (TV film)
1973 Vaše tři minuty uběhly

TV seriály

1990 Babes (TV seriál)
1988 Alf (TV seriál)
Alfova show: část 2. (S03E05)
Alfova show: část 1. (S03E04)
1987 Alf (TV seriál)
Vydařený večer (S02E06)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
Mr. Dugan (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 A Year at the Top (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky