foto

Bibiana Ondrejková

  • nar. 15.4.1972 (48 let)
    Skalica, Slovensko, Československo

Biografie

Vyštudovala bratislavské Konzervatórium. Slovenský divák si ju môže pamätať ako moderátorku STV v relácii Família, ktorá sa na obrazovkách objavuje už viac ako desať rokov. Svoj ojedinelý hlas využila v dabingovom herectve, v množstve zahraničných filmov. Pôsobila v Divadle L+S, na Novej scéne a v divadlách v Žiline a Nitre. Krátko sa objavila v seriáli Panelák a vydala aj knižku pre deti s názvom O dievčinke Julke. Žije pri Bratislave v Dunajskej Lužnej, so svojím manželom Štefanom, s ktorým má dve dcéry - Bibianu a Grétu.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zázračná láska (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1989 Nastúp na svoj vlak (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Episode 62 (E62)
Episode 25 (E25)
Episode 14 (E14)
další epizody (6)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ tančícího fantoma (S01E05)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)

Divadelní záznam

1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1993 S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Po škole (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Piknik klub (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2001 Família (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky