foto

Bibiana Ondrejková

  • nar. 15.4.1972 (46 let)
    Skalica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vyštudovala bratislavské Konzervatórium. Slovenský divák si ju môže pamätať ako moderátorku STV v relácii Família, ktorá sa na obrazovkách objavuje už viac ako desať rokov. Svoj ojedinelý hlas využila v dabingovom herectve, v množstve zahraničných filmov. Pôsobila v Divadle L+S, na Novej scéne a v divadlách v Žiline a Nitre. Krátko sa objavila v seriáli Panelák a vydala aj knižku pre deti s názvom O dievčinke Julke. Žije pri Bratislave v Dunajskej Lužnej, so svojím manželom Štefanom, s ktorým má dve dcéry - Bibianu a Grétu.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zázračná láska (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1993 S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
1989 Nastúp na svoj vlak (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Piknik klub (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2001 Família (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace