foto

Soňa Ulická

  • nar. 17.4.1943 (75 let)
    Nitrianska Blatnica, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Spiknutie
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Čajová šálka lásky (TV film)
1996 Jaškov sen
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Od rána do úsvitu (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
1981 Vták nociar
1975 Pacho, hybský zbojník
1974 Trofej neznámeho strelca
1969 Nevesta (TV film)
1968 Stopy na Sitne

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace