foto

Julianne White

  • nar. Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Wedding Video
2005 Out on a Limb
2000 Sexy bestie
1983 Zero Zero (TV film)

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Forbidden Fruit (S03E35)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Prime Time (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Blbě (S02E04)
1983 Waterloo Station (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace