foto

Michel Subiela

  • nar. 1935
    Rabat, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Le coeur cambriolé (TV film)
1980 Blancs paturages, Les (TV film)
1978 Meurtre sur la personne de la mer (TV film)
1977 Le collectionneur des cerveaux (TV film)
Vaincre à Olympie (TV film)
1975 Hugues-le-Loup (TV film)
1974 Le colchique et l'étoile (TV film)
1971 Les Mensonges (TV film)
1968 Les hauts de Hurlevent (TV film)
1963 Soupe aux poulets, La
1962 Navire étoile, Le (TV film)
1961 Egmont (TV film)

TV seriály

1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Le coeur cambriolé (TV film)
1980 Blancs paturages, Les (TV film)
1978 Meurtre sur la personne de la mer (TV film)
1977 Le collectionneur des cerveaux (TV film)
Vaincre à Olympie (TV film)
1975 Hugues-le-Loup (TV film)
1974 Le colchique et l'étoile (TV film)

TV seriály

1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1964 Chroniques de France (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2003 Histoires de fiction (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky