foto

Joanne Whalley

  • nar. 25.8.1961 (56 let)
    Salford, Manchester, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paul, Apostle of Christ
2017 Gardel
Musa
2015 Ark, The (TV film)
2013 Challenger (TV film)
2011 Twixt
2010 Golf in the Kingdom
2009 Diverted (TV film)
Revanš
2007 Life Line (TV film)
Záplava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (1)

    • 20.12.2011  11:58
    zorz
    (hodnocení, komentáře)

    Tahle ženská byla super ve filmu Willow. Být na místě Vala Kilmera, tak by se do ní zamiloval asi skoro každej :-)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace