foto

Jacob Anderson

  • nar. 18.6.1990 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Overlord
2012 Offender
2011 Demons Never Die
2010 4.3.2.1
Chatroom
Royal Wedding (TV film)
2009 Gunrush (TV film)
2008 Dospělost
The Things I Haven't Told You (TV film)
West 10 LDN (TV film)

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Zvony (S08E05)
Poslední ze Starků (S08E04)
další epizody (6)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
další epizody (4)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (7)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Zabij chlapce (S05E05)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
další epizody (7)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (5)
2012 Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (8)
Skins (TV seriál)
Mini (S06E05)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Der Kanal (S02E04)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Cutting School (S02E15)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2019 Everything - The Real Thing Story - vyp.
Hra o trůny: Poslední hlídka (TV film)

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)