foto

Jacob Anderson

  • nar. 18.6.1990 (26 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Offender
2011 Demons Never Die
2010 Chatroom
Royal Wedding (TV film)
4.3.2.1
2009 Gunrush (TV film)
2008 Dospělost
Things I Haven't Told You, The (TV film)
West 10 LDN (TV film)

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (7)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Zabij chlapce (S05E05)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
další epizody (7)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode #1.8 (S01E08)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.6 (S01E06)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (5)
2011 Epizody (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace