foto

Pierantonio Mecacci

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Red Land (Rosso Istria)
2006 Tichý Don (TV film)
1999 Mio figlio ha 70 anni (TV film)
1998 Ty se směješ
1995 Croce e delizia
Vacanze di Natale 95
1991 Domenica specialmente, La
L'angelo con la pistola
1990 La Bocca
1989 Il decimo clandestino (TV film)
1988 Treno di panna
1987 Mak pigreco 100
1986 Obchodní domy
1985 Mata Hari
Phenomena
1983 Plášť do deště
Vacanze di Natale
1982 Casa stregata, La
Do postele vždy a ochotně
Temnota
1981 Buddy míří na Západ
1980 Inferno
Klec bláznů II
Vetřelci na Zemi
1979 Giocattolo, Il
Mani di velluto
1978 Klec bláznů
1977 L'occhio dietro la parete
Suspiria
1976 Sex s úsměvem
1975 Chytrák a dva společníci
Mondo candido
Po půlnoci to roztočíme
Qui comincia l'avventura
1974 Fischia il sesso
I guappi
Spasmo
1973 Chceme plukovníky
Flor de petalos de acero, La
Vlastnictví není již krádež
1972 Aféra z titulní stránky
Audience
Colpo grosso, grossissimo... anzi probabile
Gli ordini sono ordini
La notte dei diavoli
Smůla
1971 Devítiocasá kočka
Dělnická třída jde do ráje
Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku
Petrolejářky
Slepý pistolník
1970 Gerardova dobrodružství
Il rosso segno della follia
Nel giorno del signore
Senza via d'uscita
1969 Capricci
Certo, certissimo, anzi... probabile
Isabella, duchessa dei diavoli
Nell'anno del Signore
Ruba al prossimo tuo
Testa o croce
Vepřinec
Červený stan
1968 Goldface, il fantastico superman
Joko invoca Dio... e muori
Neznalost řeči nevadí
Nude... si muore
Rapporto Fuller, base Stoccolma
Tiché místo na venkově
1967 Addio, mamma!
Caccia ai violenti
Coup de force à Berlin
Fai in fretta ad uccidermi... ho freddo!
Každému, co mu patří...
1966 Agent 505 - Todesfalle Beirut
Due mafiosi contro Al Capone
Křiváci
Missione mortale Molo 83
Sicario 77, vivo o morto
Sugar Colt
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
Due mafiosi contro Goldginger
Oklahoma John
1964 Due mafiosi nel Far West
Eroi del West, Gli
Gli invincibili tre
La vendetta dei gladiatori
Spartacus e gli invincibili 10 gladiatori
The Last Man on Earth
Trionfo dei dieci gladiatori, Il
1963 Cieca di Sorrento, La
I dieci gladiatori
1962 Anno 79: La distruzione di Ercolano
Furia di Ercole, La
Il figlio di Spartacus
Vecchio testamento, Il
1961 Maciste nella terra dei ciclopi
Sansone
1960 Giuseppe venduto dai fratelli
Kdo se zastaví je ztracen
1957 Totò, Vittorio a doktorka
1956 Ore dieci lezione di canto
Sette canzoni per sette sorelle
1954 Acque amare
Napoli piange e ride
1953 Pellegrini d'amore
1952 Tragico ritorno
1951 Clandestino a Trieste
1947 Tombolo, paradiso nero

TV seriály

2005 Komisař Montalbano (TV seriál)
Bod zlomu (S05E01)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1974 Orlando furioso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky