foto

Igor Šebesta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vox Populi (studentský film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
Tábor padlých žien
1996 Zázračná láska (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1992 Evanjelium o Márii (divadelní záznam)
1988 Príbuzní ľudia (TV film)
Rátanie havranov (TV film)
1987 Harmónia podľa Vivaldiho (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
Susedia (TV seriál)
Grilovačka (S04E19)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Výpoveď (E04)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Honba za pokladom (E04)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace