foto

Clarke Peters

  • nar. 7.4.1952 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bratrstvo pěti
Come Away
2019 Christmas Under the Stars (TV film)
Harriet
The Mandela Effect
2018 An Acceptable Loss
2017 Division 19
Tři billboardy kousek za Ebbingem
2015 Franny
The Bad Education Movie
2014 Grace
John Wick
2012 Red Hook Summer
2011 Searching for Sonny
2010 Legacy
Locked In
2009 Finální hra
Něco na těch mužích je
2008 Gigantický
Marley a já
Sympathetic Details
The Poker House
2006 Ve stínu pravdy
2003 Hlava státu
2001 Svět podle Prota
1999 Notting Hill
1996 Merisairas
1993 Vlak smrti (TV film)
1992 Mužský rod (TV film)
1989 A Casualty of War (TV film)
Monkeys (TV film)
Red King, White Knight (TV film)
1986 Mona Lisa
1984 Facelift
1983 Saigon v roce Kočky (TV film)
1981 Outland
1980 Silver Dream Racer
1979 The Music Machine

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
The Spies (S01E03)
The Idea of North (S01E02)
2018 Love Is_ (TV seriál)
Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Whitehall (E07)
Chance (TV seriál)
Treasures in Jars of Clay (S02E06)
The Coping Mechanism (S02E04)
A Very Special Onion (S02E02)
2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Camera Obscura (S01E09)
The House of Space and Time (S01E08)
další epizody (6)
People of Earth (TV seriál)
Lost and Found (S01E09)
Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Underground (TV seriál)
Firefly (S01E04)
War Chest (S01E02)
The Macon 7 (S01E01)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1 000 zářezů (S01E10)
AKA Na hanbě (S01E09)
AKA Perverzní zvrhlíci (S01E07)
další epizody (4)
London Spy (TV seriál)
Strangers (E02)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
The Secret Adversary: Part 3 (E03)
The Secret Adversary: Part 2 (E02)
The Secret Adversary: Part 1 (E01)
Forever (TV seriál)
The Wolves of Deep Brooklyn (E12)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2014 Temný případ (TV seriál)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Political Suicide (S03E05)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Na křižovatce (S03E09)
Konec hry (S03E08)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Quid Pro Quo (S03E16)
Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Na titulní straně (S02E05)
Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (10)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Doctor Who: Dreamland (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Duplicate Bridge (S02E07)
2008 Masterpiece Contemporary (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
Tady venku v polích (E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Pattern of Conduct (E06)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (11)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (11)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (12)
2001 American Voices (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
The Corner (TV seriál)
Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1988 Menace Unseen (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1972 Pebble Mill (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Time Is... Now
2001 Bluesová odysea Billa Wymana (TV film)
1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 BBC Proms 2016 (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky