foto

Corey Parker Robinson

  • nar. 9.2.1975 (45 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amateur
2005 The L.A. Riot Spectacular
2001 Sluggers
2000 The Cactus Kid
1998 Vykoupení z ráje (TV film)
1997 Parta

TV seriály

2018 The Neighborhood (TV seriál)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
About Face (S04E11)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Předstírej, dokud to půjde (S03E05)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E18)
2010 Past Life (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (9)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (8)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (10)
2000 The Corner (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Poznat Tě (S05E22)
Svěcení jara (S05E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky