foto

Rick Caprarelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1995 Záhadné pobřeží (TV film) - set dekoratér
1993 Bod varu - set dekoratér
1991 Perfect Crimes (TV film) - set dekoratér
1990 Pohřbena zaživa (TV film) - set dekoratér

TV seriály

1993 Superman (TV seriál) - set dekoratér
Feromon, můj miláček (S01E10) - set dekoratér
Superman před soudem (S01E09) - set dekoratér
Zelená je záře domova (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1992 Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Stereo-typ (S01E24) - set dekoratér
V lásce a ve válce je vše dovoleno (S01E23) - set dekoratér
Jaké štěstí být Taylorem (S01E22) - set dekoratér
další epizody (12)
1991 Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Šťastné a veselé (S01E12) - set dekoratér
Kdopak to nemluví (S01E11) - set dekoratér
Učení mučení (S01E10) - set dekoratér
další epizody (11)
Hunter (TV seriál) - set dekoratér
Little Man with a Big Reputation (S07E22) - set dekoratér
Ex Marks the Spot (S07E21) - set dekoratér
Cries of Silence (S07E20) - set dekoratér
další epizody (11)
1990 Četa v akci (TV seriál) - set dekoratér
Payback (S03E21) - set dekoratér
Three Cheers for the Orange, White and Blue (S03E19) - set dekoratér
Hunter (TV seriál) - set dekoratér
Acapulco Holiday (S07E11) - set dekoratér
La Familia (S07E10) - set dekoratér
This Is My Gun (S07E09) - set dekoratér
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky