foto

Mayim Bialik

  • nar. 12.12.1975 (45 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Mayim Hoya Bialik se narodila 12. prosince 1975 v san Diegu. Je to americká herečka, ale také velmi vzdělaná a chytrá osoba. Dostala bakalářský titul v oblasti neurovědy, hebrejštiny a židovských studií, ve studiu pokračovala a později obdržela titul PhD v oblasti neurovědy. Navštěvovala univerzitu UCLA, přestože byla přijata na Harvard i Yale.

Mayim se nejvíce zviditelnila rolí v seriálu TEORIE VELKÉHO TŘESKU (The Big Bang Theory), kde ztvárnila spřízněnou duši Sheldona Coopera (Jim Parsons) - výstřední dotorku Amy Farrah Fowler.

V roce 2003 se vdala za Michael Stona, mají spolu dva syny. Miles Roosevelt Bialik Stone se narodil 10. října 2005 a Frederick Heschel Bialik Stone se narodil 15. srpna 2008.

Petr "gavosh" Gavurník

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Flight Before Christmas (TV film)
2014 Stan Lee’s Mighty 7 (TV film)
2011 The Chicago 8
The Dog Who Saved Halloween (TV film)
2006 Kalamazoo?
2003 Kim Possible: Tajné složky
1994 Nepijte vodu (TV film)
1992 The Kingdom Chums: Original Top Ten
1988 Démon pomsty
Osudové pláže

TV seriály

2021 Call Me Kat (TV seriál)
Cat-a-Versary (E13)
Salsa (E12)
Moving In (E11)
další epizody (13)
2020 Malý Sheldon (TV seriál)
Graduation (S04E01)
2019 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Stockholmský syndrom (S12E24)
Proměnlivá konstanta (S12E23)
Mateřská peripetie (S12E22)
další epizody (14)
2018 Teorie velkého třesku (TV seriál)
VHS reminiscence (S12E10)
Frustrace z citace (S12E09)
Kulminace první noci (S12E08)
další epizody (23)
2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Extrémně otravná oslava (S11E11)
Destrukce sebedůvěry (S11E10)
Bitcoinová retrospektiva (S11E09)
další epizody (24)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Synchronicita narozenin (S10E11)
Šachování se společným majetkem (S10E10)
Zneuznaný génius (S10E09)
další epizody (24)
2015 Nina's World (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Kompenzace zhrzenosti (S09E10)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
další epizody (24)
2014 YidLife Crisis (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Korekce nosní přepážky (S08E09)
další epizody (24)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
další epizody (23)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
další epizody (21)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
další epizody (20)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10)
Jednadvacetisekundové vzrušení (S04E08)
Feromonový zápach zoufalství (S04E05)
další epizody (6)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Dětské krůčky (S04E32)
Eddieho dilema (S04E19)
Rozchod (S04E13)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Moooooooo (S03E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The TiVo Guy (S06E07)
The Ida Funkhouser Roadside Memorial (S06E03)
2005 Fat Actress (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bowtie (S05E02)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2001 Přestávka (TV seriál)
Kurst the Not So Bad (S06E02)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Goodbye (S05E22)
So Many Milestones, So Little Time (S05E21)
You Say Tomato (S05E20)
další epizody (12)
1994 Kvítko (TV seriál)
Oh, Baby (S05E10)
Blossom Gump (S05E09)
The Game You Play Tomorrow (S05E08)
další epizody (23)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Copycat (S04E15)
Big Doings: Part 2 (S04E14)
Big Doings: Part 1 (S04E13)
další epizody (27)
Báječná léta (TV seriál)
Silák Arnold (S06E15)
1992 Kvítko (TV seriál)
Ruby (S03E14)
Losing Your... Religion (S03E13)
The Frat Party (S03E12)
další epizody (25)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
It's a Marginal Life (S02E13)
This Old House (S02E12)
You Can't Go Home (S02E11)
další epizody (26)
1990 Kvítko (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Molloy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Dvacet otázek (S06E04)
Srdce z oceli (S05E19)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Příměří (S05E04)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
No Way Down (S01E04)
1983 Webster (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2016 For the Love of Spock
2012 The Big Bang Theory: Access All Areas (TV film)
The Big Bang Theory: It All Started with a Big Bang (TV film)
2009 Secret Life of Scientists and Engineers, The (TV seriál)
1993 For Our Children: The Concert (koncert)

Hudební videoklipy

1989 Michael Jackson: Liberian Girl (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Celebrity Show-Off (TV pořad)
Lego Masters (TV pořad)
Miranda: My Such Fun Celebration (TV pořad)
2019 The 24th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2017 E! News: Daily Pop (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The 40th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 Where in the World Is Carmen Sandiego? (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(63)