foto

Florian Langmaack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Alte Bande (TV film)
Die Toten am Meer (TV film)
2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
2018 Das Leben vor mir (TV film)
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Eltern und andere Wahrheiten (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
Léto u Mazurských jezer (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Herzversagen (TV film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Tatort - Herrenabend (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2007 Na úpatí sopky (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
Juls Freundin (TV film)
2001 Babykram ist Männersache (TV film)
Dva životy mého otce (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 008 - Agent wider Willen (TV film)
Liebesengel (TV film)
1998 Sechs Schüsse auf einen Minister (TV film)

TV seriály

2017 Bruder - Schwarze Macht (TV seriál)
Am Ende der Dunkelheit (E04)
Himmel und Hölle (E03)
Wir werden Euch Eure Sünden vergeben (E02)
další epizody (4)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
Partie strachu (S02E12)
Spřízněni volbou (S02E11)
další epizody (12)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Das Phantom von Bonn
1994 Ich bin nicht Gott, aber wie Gott (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky