foto

Jeffrey Ballard

  • nar. 21.1.1987 (32 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mystery: The Mask Murder (TV film)
2014 Kid Cannabis
Vražedné spolčení
2013 Forever 16 (TV film)
Les sebevrahů (TV film)
Restless Virgins (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
2011 Pressed
Sněhový armagedon (TV film)
2010 Triple Dog
2009 Ratko: The Dictator's Son
2006 John Tucker musí zemřít
Pidihajzlík
Super náhradník
2004 Jízda na střele
Zolar (TV film)
2003 Agent Cody Banks
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Buddy - hvězda baseballu
2001 Children of the Corn: Revelation
VIP 2 - Jack se vrací
2000 Mise na Mars

TV seriály

2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Car and the Cards (E08)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Repo Man (S07E15)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Limity (S04E04)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Kyle Got Game (S01E07)
This Is Not a Test (S01E05)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Jenifer (S01E04)
Smallville (TV seriál)
Evan (S04E20)
2002 Uneseni (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky