foto

Eva Schnare

  • nar. 1958
    Wilhelmshaven, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
2017 Der gute Bulle (TV film)
Ellas Baby (TV film)
Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
Polizeiruf 110 – Sumpfgebiete (TV film)
2015 Der verlorene Bruder (TV film)
Ein großer Aufbruch (TV film)
Einmal Hallig und zurück (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
Die Zeit mit Euch (TV film)
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Eine Frau verschwindet (TV film)
Eine Hand wäscht die andere (TV film)
2011 Tom Sawyer
2010 Amigo (TV film)
Der Verlorene Vater (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV film)
Effi Briestová
Jenseits der Mauer (TV film)
2007 Teufelsbraten (TV film)
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
Temná minulost (TV film)
Väter - Denn sie wissen nicht was sich tut (TV film)
2005 Bílá masajka
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Die fremde Frau (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
Männer wie wir
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras
1999 Sara Amerika
Země hojnosti
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
1996 Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
1995 Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
1991 Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
2013 Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Alles für die Liebe (S01E03)
Die verlorene Tochter (S01E02)
Operation Juninacht (S01E01)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Leben und Tod (E01)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Gezeiten der Liebe (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky