foto

Susie Abromeit

  • nar. 15.11.1982 (36 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Almost Perfect (TV film)
Breathe
2017 Sometimes the Good Kill (TV film)
2016 A Perfect Christmas (TV film)
2015 Joe Dirt 2: Beautiful Loser
Kaiju Fury!
2014 Krvavé jezero: útok zabijáckých mihulí (TV film)
Vraždy v přímém přenosu
2013 Bílá horečka
Diving Normal
Snake and Mongoose
Snow Bride (TV film)
2012 16-Love
Intercept (TV film)
Tajuplný ostrov
2011 Kříž
Podraz
Světová invaze
2010 Beatdown
Motýlí muž (TV film)
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
Know Thy Enemy
2008 Sex Drive
2007 Královna ročníku

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
You Only Die Once (S02E15)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Phone Home (S03E04)
Code Black (TV seriál)
Vertigo (S02E14)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Guilty (S01E12)
Intervention (S01E11)
Clarity (S01E10)
další epizody (4)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1 000 zářezů (S01E10)
AKA Na hanbě (S01E09)
AKA Co by udělal Ježíš? (S01E08)
další epizody (8)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Man's Best Friend (E03)
2014 Mizera (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Night, Mother (S02E08)
Betrayal (S02E07)
další epizody (4)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Rock and a Hard Place (S09E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojchyba (S13E12)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
Necessary Roughness (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S10E09)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Searching for a Former Clarity (S06E18)
Screenwriter's Blues (S06E16)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Staří známí (S01E04)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2012 Casting By

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky