Reklama

Reklama

Michele Morrow

Michele Morrow

nar. 19.03.1978 (46 let)
Spokane, Washington, USA

Biografie

Michele Morrow se narodila v Spokane ve Washingtonu, a vyrostla v King Arthur Drive ve čtvrti zvané Camelot. Dítě 80. let, které vyrůstalo jako divoška se silnou nákloností k sci-fi, fantasy a dobrodružství. Když nehrála videohry na své milované Nintendo, tak začínala vytvářet a provozovat prázdninové hry se svými sestrami a kamarády. Po absolvování střední školy Mead, strávila jeden rok na Western Washington University, než přestoupila na University of Washington v Seattlu, kde získala bakalářský titul v dramatu a komunikaci.

Po přestěhování do Los Angeles, si zahrála v prvním z několika nazávislých hororových filmů, SLAUGHTERHOUSE OF THE RISING SUN, založeném na vraždách Mansonovy sekty v šedesátých letech. Ačkoliv krátce, objevovala se v televizních pořadech jako MLADÍ A NEKLIDNÍ (The Young & The Restless) a ALIAS. Obvykle brečící, ležící v krvi nebo bojující proti zlu se objevovala v hororových filmech jako THE SEER, THE SILO, BLED a MANIAK (Basement Jack). Známá jako "Královna výkřiků" nebo přesněji "Final Girl", byla Michele uvedena v Gorezone Magazine, Maxim rádiu a Fangoria.

V současné době, Michele připravuje televizní pořad pro Foam Weapon League s Brownstone Entertainment, kterou spoluvytvářela a přivedla k životu v roce 2010, a kde je spisovatelem, producentem a představitelem. Kombinace stylů WWE, Klubu rváčů a LARP, "Bojovníci" bojující v týmech v dobových kostýmech s pěnovými zbraněmi a falešnou krví, získal řadu nadšeneckých recenzí z LA Weekly, LAist a Thrillist.

Michele je stálým a vášnivým hráčem hry World of Warcraft. V poslední době byla jmenována na jednu z "Top 10 Nejžhavějších holek hrající World of Warcraft". Je dost možné, že si Michele zahraje v nadcházejícím filmu Warcraft, ve kterém by měla obsadit roli Lady Sylvanas.

Hoolit

Herečka

Scenáristka

Seriály
2017

Good Game

Host

Reklama

Reklama