foto

Naděžda Michalkova

  • nar. 27.9.1986 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ljod 2
2012 Ljubov s akcentom
2011 Bez mužčin
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2000 Prezident i jego vnučka
1998 Lazebník sibiřský
1994 Unaveni sluncem

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2018 Mjortvoje ozero (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)

Dokumentární

1994 Anna ot 6 do 18

Režijní filmografie

Filmy

2018 Proigrannoje mesto

Producentská filmografie

Filmy

2018 Proigrannoje mesto

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce