foto

Naděžda Michalkova

  • nar. 27.9.1986 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ljubov s akcentom
2011 Bez mužčin
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2000 Prezident i jego vnučka
1998 Lazebník sibiřský
1994 Unaveni sluncem

TV seriály

2016 Gorod (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)

Dokumentární

1994 Anna ot 6 do 18
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace