foto

Mel Cooper

  • nar. Long Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film) - set dekoratér
2015 Pizza with Bullets - set dekoratér
2013 Likvidátoři - set dekoratér
2012 Last Ride, The - set dekoratér
2009 Acholiland - set dekoratér
House Rules (TV film) - set dekoratér
2008 W. - set dekoratér
2004 Bakunjú ojako - set dekoratér
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film) - set dekoratér
1989 Věci, o kterých se nemluví - set dekoratér

TV seriály

2013 Mámou přes noc (TV seriál) - set dekoratér
The Mindy Project (TV seriál) - set dekoratér
Frat Party (S01E23) - set dekoratér
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál) - set dekoratér
Laboratorní krysy (TV seriál) - set dekoratér
The Mindy Project (TV seriál) - set dekoratér
In the Club (S01E03) - set dekoratér
Hiring and Firing (S01E02) - set dekoratér
2010 Melissa a Joey (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2008 Rita Rocks (TV seriál) - set dekoratér
2007 American Body Shop (TV seriál) - set dekoratér
Carpoolers (TV seriál) - set dekoratér
Gilmorova děvčata (TV seriál) - set dekoratér
Všem, jichž se to týká (S07E12) - set dekoratér
Vánoční tajnosti (S07E11) - set dekoratér
2006 Sons & Daughters (TV seriál) - set dekoratér
Gilmorova děvčata (TV seriál) - set dekoratér
Na kordy (S07E10) - set dekoratér
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09) - set dekoratér
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2005 Alias (TV seriál) - set dekoratér
Drozdík (S05E04) - set dekoratér
Bouda (S05E03) - set dekoratér
Doručitelný (S05E02) - set dekoratér
další epizody (4)
S dětmi na krku (TV seriál) - set dekoratér
Hello, Goodbye (S05E13) - set dekoratér
Crazy (S05E12) - set dekoratér
The Letter(s) (S05E11) - set dekoratér
další epizody (4)
2004 S dětmi na krku (TV seriál) - set dekoratér
Do Ya Think I'm Sexy? (S05E09) - set dekoratér
Mystery Dance (S05E08) - set dekoratér
I'm Looking Through You (S05E07) - set dekoratér
další epizody (25)
2003 Whoopi (TV seriál) - set dekoratér
S dětmi na krku (TV seriál) - set dekoratér
Been Caught Stealing (S04E11) - set dekoratér
Baby Come Back (S04E10) - set dekoratér
Smells Like Teen Spirit (S04E09) - set dekoratér
další epizody (21)
2002 S dětmi na krku (TV seriál) - set dekoratér
Cat Scratch Fever (S03E03) - set dekoratér
Mustang Lily (S03E02) - set dekoratér
We Didn't Start the Fire (S03E01) - set dekoratér
další epizody (16)
2001 S dětmi na krku (TV seriál) - set dekoratér
I Saw Daddy Hitting Santa Claus (S02E07) - set dekoratér
Smoke on the Daughter (S02E06) - set dekoratér
Bang on the Drum (S02E05) - set dekoratér
další epizody (4)
That's My Bush! (TV seriál) - set dekoratér
Fare Thee Welfare (E08) - set dekoratér
Trapped in a Small Environment (E07) - set dekoratér
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
Three Sisters (TV seriál) - set dekoratér
2000 The Michael Richards Show (TV seriál) - set dekoratér
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál) - set dekoratér
1998 Reunited (TV seriál) - set dekoratér
1997 Arsenio (TV seriál) - set dekoratér
Perné dny (TV seriál) - set dekoratér
1996 Na jedné lodi (TV seriál) - set dekoratér
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál) - set dekoratér
The Invitations (S07E22) - set dekoratér
The Wait Out (S07E21) - set dekoratér
The Bottle Deposit (S07E20) - set dekoratér
další epizody (12)
1995 Caroline in the City (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál) - set dekoratér
The Gum (S07E10) - set dekoratér
The Sponge (S07E09) - set dekoratér
The Pool Guy (S07E08) - set dekoratér
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál) - set dekoratér
The Race (S06E10) - set dekoratér
The Secretary (S06E09) - set dekoratér
The Mom and Pop Store (S06E08) - set dekoratér
další epizody (20)
1993 Almost Home (TV seriál) - set dekoratér
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál) - set dekoratér
The Conversion (S05E11) - set dekoratér
The Cigar Store Indian (S05E10) - set dekoratér
The Masseuse (S05E09) - set dekoratér
další epizody (19)
1991 Pacific Station (TV seriál) - set dekoratér
1990 Carol & Company (TV seriál) - set dekoratér
1989 Měsíční svit (TV seriál) - set dekoratér
I See England, I See France, I See Maddie's Netherworld (S05E07) - set dekoratér
Take My Wife, for Example (S05E06) - set dekoratér
Plastic Fantastic Lovers (S05E04) - set dekoratér
1988 Měsíční svit (TV seriál) - set dekoratér
The Color of Maddie (S05E03) - set dekoratér
Between a Yuk and a Hard Place (S05E02) - set dekoratér
And the Flesh Was Made Word (S04E14) - set dekoratér
další epizody (8)
1987 Werewolf (TV seriál) - set dekoratér
Měsíční svit (TV seriál) - set dekoratér
Father Knows Last (S04E07) - set dekoratér
Cool Hand Dave: Part 2 (S04E06) - set dekoratér
Cool Hand Dave: Part 1 (S04E05) - set dekoratér
další epizody (12)
1986 Měsíční svit (TV seriál) - set dekoratér
It's a Wonderful Job (S03E08) - set dekoratér
Atomic Shakespeare (S03E07) - set dekoratér
Big Man on Mulberry Street (S03E06) - set dekoratér
další epizody (13)
1985 Měsíční svit (TV seriál) - set dekoratér
Twas the Episode Before Christmas (S02E10) - set dekoratér
Atlas Belched (S02E09) - set dekoratér
Portrait of Maddie (S02E08) - set dekoratér
další epizody (8)

Dokumentární

1994 Men, Movies & Carol (TV film) - set dekoratér

TV pořady

1994 Carol Burnett: The Special Years (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky