foto

Edwin Brown

  • zem. 1999

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Tempest, The (TV film)
1974 Steven (TV film)
1972 The Pied Piper
1971 Rillington Place č.10
Rodinný život
1970 Whirlpool
1968 Inspektor Clouseau
1963 Shadow of Treason
1962 Backfire
1960 Jazz Boat
Na každého jednou dojde
1959 Antigone (TV film)
Podvržený zločin

TV seriály

1986 King & Castle (TV seriál)
1982 Claire (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál) - herec, a.z.
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Infamous John Friend, The (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
The Adventures of Annabel (TV seriál)
1952 Appleyards, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky