foto

Alec Bregonzi

  • nar. 21.4.1930
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.6.2006 (76 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Royal Scandal, A (TV film)
1989 Královna srdcí
1986 L'étincelle
The Pyrates (TV film)
1978 Pomsta Růžového pantera
1971 Carry On at Your Convenience
1970 Cool It Carol!
1968 Cry Wolf
School for Sex
1966 Dívka Georgy
1964 Downfall
Face of a Stranger
1963 Ricochet
1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)
Carry On Sergeant

TV seriály

1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Now and Then (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Night Train to Surbiton (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
The Rebel Heiress (TV seriál)
1957 Kenilworth (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky