foto

Stella Moray

  • nar. 29.7.1923
    Ladywood, Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.8.2006 (83 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Arthur's Dyke
1965 Robert and Elizabeth (TV film)

TV seriály

2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 The Locksmith (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)

Dokumentární

1983 Nepřátelé státu (TV film)

TV pořady

1953 The Good Old Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky