foto

Shannon Sturges

  • nar. 3.1.1968 (52 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Proměna
2008 A Christmas Proposal
2006 Kolébka lží (TV film)
The Wives He Forgot (TV film)
Zvrácená láska (TV film)
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Dokonalá manželka (TV film)
1999 Chřestýši (TV film)
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1997 Convict 762
1996 Tornádo (TV film)
1995 Kecy o ženskejch
Prima Donnas
1994 Mr. Write
1992 One Stormy Night (TV film)
Peklo chtíče
1991 Social Suicide

TV seriály

2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Don Hoberman (S06E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Insured by Smith & Wesson (S01E07)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Řidičský průkaz (S02E08)
Soupeření (S02E07)
1999 Passions (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Která Prue je ta pravá? (S01E16)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Hedvábné sny (S03E03)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Doogie (S01E24)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)