foto

Shannon Sturges

  • nar. 3.1.1968 (49 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Proměna
2008 A Christmas Proposal
2006 Kolébka lží (TV film)
The Wives He Forgot (TV film)
Zvrácená láska (TV film)
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Dokonalá manželka (TV film)
1999 Chřestýši (TV film)
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1997 Convict 762
1996 Tornádo (TV film)
1995 Kecy o ženskejch
Prima Donnas
1994 Mr. Write
1992 One Stormy Night (TV film)
Peklo chtíče
1991 Social Suicide

TV seriály

2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace