foto

Susan Benjamin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Střípky - set dekoratér
2019 Dálniční hlídka - set dekoratér
2018 Noční hra - set dekoratér
2016 Do posledního dechu - set dekoratér
Zakladatel - set dekoratér
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den - set dekoratér
2013 Zachraňte pana Bankse - set dekoratér
2012 Volte mě! - set dekoratér
2011 Můj přítel delfín - set dekoratér
2010 Blbec k večeři - set dekoratér
2009 Zrození šampióna - set dekoratér
2008 Duel Frost/Nixon - set dekoratér
2007 Divočáci - set dekoratér
2004 Stanley Marshall's Myth
2000 Hledá se Kelly
1999 Téměř dokonalá vražda
1998 Napiš si svou smrt - set dekoratér
1996 Infinity - set dekoratér
Na útěku (TV film) - set dekoratér
1995 Cesta na smrt
The Great Mom Swap (TV film) - set dekoratér
The Heidi Chronicles (TV film) - set dekoratér
1993 CB4: Cesta ke slávě - set dekoratér
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2 - set dekoratér
1991 Extáze - set dekoratér

TV seriály

2015 Krize (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
2009 Anatomie lži (TV seriál) - set dekoratér
Bezcenný život (S01E09) - set dekoratér
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04) - set dekoratér
Morální zodpovědnost (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2006 What About Brian (TV seriál) - set dekoratér
Sex, Lies and Videotape (S01E05) - set dekoratér
Moving Day (S01E03) - set dekoratér
Two in Twenty-Four (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál) - set dekoratér
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál) - set dekoratér
All the Rage (S02E23) - set dekoratér
Sensitive Jackals (S02E22) - set dekoratér
Burton & Ernie (S02E21) - set dekoratér
další epizody (12)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál) - set dekoratér
No Good Deed (S02E11) - set dekoratér
Sacrifice (S02E10) - set dekoratér
The Dark (S02E09) - set dekoratér
další epizody (11)
Roswell (TV seriál) - set dekoratér
Graduation (S03E18) - set dekoratér
Four Aliens and a Baby (S03E17) - set dekoratér
Crash (S03E16) - set dekoratér
další epizody (9)
2001 Roswell (TV seriál) - set dekoratér
Samuel Rising (S03E09) - set dekoratér
Behind the Music (S03E08) - set dekoratér
Interruptus (S03E07) - set dekoratér
další epizody (20)
2000 Roswell (TV seriál) - set dekoratér
A Roswell Christmas Carol (S02E10) - set dekoratér
Max in the City (S02E09) - set dekoratér
Meet the Dupes (S02E08) - set dekoratér
další epizody (22)
1999 Roswell (TV seriál) - set dekoratér
The Balance (S01E10) - set dekoratér
Heat Wave (S01E09) - set dekoratér
Blood Brother (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
1996 Relativity (TV seriál) - set dekoratér
1994 Svědectví (TV seriál) - set dekoratér
The Stand (E04) - set dekoratér
The Betrayal (E03) - set dekoratér
The Dreams (E02) - set dekoratér
další epizody (4)

TV pořady

2004 The Apprentice (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky