foto

Kirsten Vangsness

  • nar. 7.7.1972 (48 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stuck
2017 Axis
Labyrint podle Davea
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
2015 Kill Me, Deadly
2011 The Chicago 8
2010 Náměsíčný
2009 Scream of the Bikini
2006 A-List

TV seriály

2020 Myšlenky zločince (TV seriál)
And in the End (S15E10)
Face Off (S15E09)
Family Tree (S15E08)
další epizody (10)
2019 Myšlenky zločince (TV seriál)
Truth or Dare (S14E15)
Sick and Evil (S14E14)
Chameleon (S14E13)
další epizody (5)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
Broken Wing (S14E09)
Ashley (S14E08)
další epizody (15)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Neonový ďas (S13E08)
Prach a kosti (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (22)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (24)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (24)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (23)
2010 Pretty the Series (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (25)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (20)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (23)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Vyšinutý (S01E09)
další epizody (10)
2004 LAX (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)

Dokumentární

2016 Neil Gaiman: Dream Dangerously
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2010 Swan... One Man's Journey

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Myšlenky zločince (TV seriál)
And in the End (S15E10)

Fanoušci tvůrce