foto

Brian Kasch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Don't Let Go - set dekoratér
2009 Uvaříme, uvidíme… - set dekoratér
Šéfe, jsem v tom! - set dekoratér
2002 Živě z Bagdádu (TV film) - set dekoratér
2000 Podezření - set dekoratér
1999 Jezero zapomnění - set dekoratér
1998 Muž bez kůže - set dekoratér
Perníkový dědek - set dekoratér
1997 Hlídač mrtvých - set dekoratér
Půlnoční modř
1996 Černí muži umějí skákat - set dekoratér
1995 Cyber Bandits
1994 Dragstrip Girl (TV film)
Motorkářský gang (TV film)
Rychlá kola (TV film)
1993 Freaked - set dekoratér
Ideální milenka - set dekoratér
Ve vzduchu - set dekoratér
1992 Bob Roberts - set dekoratér
Storyville - set dekoratér
1991 Bílý tesák - set dekoratér
1989 Terč útoku (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál) - set dekoratér
The Union Leader (E03) - set dekoratér
The Superintendent (E02) - set dekoratér
The Alderman (E01) - set dekoratér
2018 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Hammock + Balcony (S02E16) - set dekoratér
Murdoc + Handcuffs (S02E15) - set dekoratér
Mardi Gras Beads + Chair (S02E14) - set dekoratér
další epizody (5)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál) - set dekoratér
Šedesát jedna svíček (S04E08) - set dekoratér
Pěkně mastný účet (S04E07) - set dekoratér
Je to kluk (S04E06) - set dekoratér
další epizody (7)
Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Nejlepší nejhorší narozeniny (S06E13) - set dekoratér
Tomovo děvče (S06E12) - set dekoratér
Nové výzvy (S06E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál) - set dekoratér
Jobovka (S04E01) - set dekoratér
Taková moderní rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Svatba 2/2 (S05E24) - set dekoratér
Svatba 1/2 (S05E23) - set dekoratér
Zpráva z minulosti (S05E22) - set dekoratér
další epizody (14)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Stařec a stromek (S05E10) - set dekoratér
Teď, nebo nikdy (S05E09) - set dekoratér
SkříňoCon 2013 (S05E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2012 Newsroom (TV seriál) - set dekoratér
Větší hlupák (S01E10) - set dekoratér
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09) - set dekoratér
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08) - set dekoratér
další epizody (8)
Taková moderní rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Skrytý talent (S04E10) - set dekoratér
Když se kácí strom (S04E09) - set dekoratér
Rande naslepo (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2011 Mé nové Já (TV seriál) - set dekoratér
Spálit to (S01E10) - set dekoratér
Měj ohled na Helen (S01E09) - set dekoratér
Soudružnost (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Šťastní až do smrti (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Sestra Hawthornová (TV seriál) - set dekoratér
A Shot in the Dark (S03E10) - set dekoratér
Signed, Sealed, Delivered (S03E09) - set dekoratér
Price of Admission (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2010 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Naše díky (S09E13) - set dekoratér
Naše potíže s řízením (S09E12) - set dekoratér
Naši drazí vůdci (S09E11) - set dekoratér
další epizody (8)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál) - set dekoratér
Unknown Trouble (S01E01) - set dekoratér
90210: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Jediný večírek může zkazit celé léto (S01E24) - set dekoratér
Okaeri, Donna! (S01E19) - set dekoratér
Ode zdi ke zdi (S01E18) - set dekoratér
další epizody (5)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Naše záhada (S09E05) - set dekoratér
Naše poslední rozhovory (S09E04) - set dekoratér
Naše vzory (S09E03) - set dekoratér
další epizody (24)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Moje princezna (S07E11) - set dekoratér
Moje ztráta času (S07E10) - set dekoratér
Moje klika (S07E09) - set dekoratér
další epizody (5)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Můj nejoblíbenější doktor (S07E06) - set dekoratér
Moje rostoucí bolesti (S07E05) - set dekoratér
Moje krize identity (S07E04) - set dekoratér
další epizody (25)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Moje kafe (S06E03) - set dekoratér
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02) - set dekoratér
Můj zrcadlový obraz (S06E01) - set dekoratér
další epizody (27)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Moje životní změny (S04E25) - set dekoratér
Moje projížďka (S04E24) - set dekoratér
Moje víra v lidskost (S04E23) - set dekoratér
další epizody (13)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Můj nejlepší okamžik (S04E12) - set dekoratér
Můj jednorožec (S04E11) - set dekoratér
Moje potíže se ženami (S04E10) - set dekoratér
další epizody (25)
2003 Manipulátor (TV seriál) - set dekoratér
Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Mé nemravné tajemství (S03E09) - set dekoratér
Můj přítel doktor (S03E08) - set dekoratér
Mých patnáct vteřin (S03E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál) - set dekoratér
Moje příšera (S02E10) - set dekoratér
Můj šťastný den (S02E09) - set dekoratér
Můj sladký život (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Felicity (TV seriál) - set dekoratér
Back to the Future (S04E22) - set dekoratér
Felicity Interrupted (S04E21) - set dekoratér
Spin the Bottle (S04E20) - set dekoratér
další epizody (11)
2001 Felicity (TV seriál) - set dekoratér
A Perfect Match (S04E11) - set dekoratér
Fire (S04E10) - set dekoratér
Moving On (S04E09) - set dekoratér
další epizody (17)
2000 Ti druzí (TV seriál) - set dekoratér
Felicity (TV seriál) - set dekoratér
And to All a Good Night (S03E11) - set dekoratér
Final Touches (S03E10) - set dekoratér
James and the Giant Piece (S03E09) - set dekoratér
další epizody (8)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál) - set dekoratér
1994 Rebel Highway (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál) - set dekoratér
The Last Evening (S01E08) - set dekoratér
Realization Time (S01E07) - set dekoratér
Cooper's Dreams (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)

TV pořady

2015 Hellevator (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky