foto

Erik Dellums

  • nar. 23.9.1964 (54 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Patsy
2001 Bojkot (TV film)
2000 BlackMale
Color of Friendship, The (TV film)
1998 Dr. Dolittle
1991 The Doors
1989 Jednej správně
1988 Blázinec ve škole
1986 Good to Go
Ona to musí mít

TV seriály

2015 Amnesia (TV seriál)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Davidova věž (S03E03)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Obléhání Severu - 2. část (S01E20)
Obléhání Severu - 1. část (S01E19)
Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Když dovolíš (S03E02)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Jed (S02E03)
Přidružené škody (S02E02)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Odposlech (S01E06)
Zvláštní oddíl (S01E02)
1999 JAG (TV seriál)
Loučení (S04E24)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)

Dokumentární

2012 Těsné úniky 2. světové války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace