foto

Mel Berns Jr.

  • nar. 27.1.1940
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • zem. 23.6.2011 (71 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1997 Spiknutí
1996 "Mrtvý" boss
1992 Waynův svět
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
1981 Hrdost Jesseho Hallama (TV film)
1980 Nightkill
1978 A Question of Love (TV film)
Users, The (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
1973 Dying Room Only (TV film)

TV seriály

1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 2 (E27)
High Treason: Part 1 (E26)
Bad Luck Betty (E25)
další epizody (11)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
A.K.A. Kansas (E15)
Mail Order Brides (E14)
Steel Horses (E13)
další epizody (12)
1990 Hunter (TV seriál)
Acapulco Holiday (S07E11)
1987 Hunter (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S03E15)
Přímo do srdce (S03E13)
U protinožců (S03E12)
další epizody (4)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Protectors (S01E01)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
The Rich Get Richer (S01E03)
The Meek Shall Inherit Rhonda (S01E02)
Charlieho andílci (TV seriál)
Let Our Angel Live (S05E16)
Mr. Galaxy (S05E15)
Angel on a Roll (S05E14)
další epizody (12)
1980 Charlieho andílci (TV seriál)
Island Angels (S05E04)
Angels of the Deep (S05E03)
To See an Angel Die (S05E02)
další epizody (4)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels Belong in Heaven (S03E11)
Mother Angel (S03E09)
Angel on High (S03E03)
další epizody (16)
1977 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Horseback (S02E13)
Sammy Davis, Jr. Kidnap Caper (S02E12)
Magic Fire (S02E11)
další epizody (23)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Seance (S01E11)
Consenting Adults (S01E10)
Bullseye (S01E09)
další epizody (9)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Death Notice (S01E07)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1972 The Paul Lynde Show (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)

Dokumentární

1984 Going Hollywood: The '30s

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky