foto

Patricia Schumann

  • nar. 4.6.1975 (42 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Iqbal & superchippen
Shelley
2015 Rošťák Villads
2013 Žena v kleci
2012 Sort kaffe & vinyl
2010 Drž mě pevně
Submarino
2009 Profetia
2008 Preludium
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
Ostrov ztracených duší
Paragraf 15
1994 Vildbassen

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
2013 Vláda (TV seriál)
Pád (S03E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
další epizody (9)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace