foto

Patricia Schumann

  • nar. 4.6.1975 (44 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De forbandede år
Valhalla: Říše bohů
2018 Pustina
Svátky klidu a míru
2016 Iqbal & superchippen
Shelley
2015 Rošťák Villads
2013 Žena v kleci
2012 Sort kaffe & vinyl
2010 Drž mě pevně
Submarino
2009 Profetia
2008 Preludium
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
Ostrov ztracených duší
Paragraf 15
1994 Vildbassen

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (4)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2016 Bedrag (TV seriál)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
En ny tid (E24)
Frit fald (E22)
Jeg er ikke din søster (E21)
další epizody (16)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Jeg elsker dig (S02E05)
další epizody (4)
Vláda (TV seriál)
Pád (S03E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 1/2 (E09)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
další epizody (9)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky