foto

Silvia Donová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2016 Jana z Arku (divadelní záznam)
2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2014 Čertice (divadelní záznam)
2013 Quo vadis (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Aféry (TV seriál)
Taxikár (S02E03)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2010 Tat Tvam asi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace