foto

Marta Potančoková

  • nar. 12.9.1975 (43 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2014 Doktori (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2010 Aféry (TV seriál)
Manžel spí z dcérou (S01E08)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace