foto

Ján Baláž

  • nar. 24.8.1951 (67 let)
    Nitra, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Rabaka
1988 Kamarád do deště

Hudební videoklipy

1999 Elán - Voda čo ma drží nad vodou (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rabaka
1986 Do-re-mi
1983 Zimné sníčky (TV film)

Dokumentární

2016 Elán - The Best Of vol. 2 (koncert)
Lýra 50 (koncert)
Zlatá lýra (TV seriál)
2011 Integrácia (koncert)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jožo Ráže (S02E14)
2003 Elán: Megakoncert (koncert)
2001 Elán z Vianočného koncertu ČSOB (koncert)
1996 15 rokov Elánu (koncert)
Elán (koncert)
1987 Detektivka; Elán (TV film)
1983 ... a takíto sú "naživo" (koncert)
Zlaté, zlaté (koncert)
1981 Hrá skupina Elán (koncert)

Hudební videoklipy

1995 Elán - Neviem byť sám (hudební videoklip)
1992 Elán - Opičák (hudební videoklip)
Elán - Smrtka na Pražskom orloji (hudební videoklip)
1989 Elán - Od Tatier k Dunaju (hudební videoklip)
Elán - Čaba neblázni (hudební videoklip)
1986 Elán - Fero (hudební videoklip)
Elán - Tanečnice z Lúčnice (hudební videoklip)
1985 Elán - Zaľúbil sa chlapec (hudební videoklip)
1982 Elán - Vymyslená (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Chart Show (TV pořad)
2014 Najväčšie hity (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Pretty Woman (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2013 Kouzelný Silvestr (TV pořad)
2012 Slovenka roka 2012 (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2011 Hokejový dezert pre dvoch (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
2008 Elán je Elán (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2000 Lucie na bílo (TV pořad)
1992 Hudba je len jedna (TV pořad)
1990 Klip album; Elán (TV pořad)
1988 Nebezpečný náklad (TV pořad)
1987 Hudobné štúdio M: Elán (TV pořad)
1986 Papierové lásky (TV pořad)
1981 Mám chuť na niečo chladené (TV pořad)
1975 A predsa sa krúti (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace