foto

Nancy Stafford

  • nar. 5.6.1954 (64 let)
    Wilton Manors, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nancy Staffoer je americká herečka. Narodila se v roce 1954 dne 5. června ve Wilton Manors na Floridě, jako Nancy Elizabeth Stafford. Byla vychována na předměstí Ft Lauderdale v domově Southerm Baptist. V roce 1972 absolvovala Ft. Lauderdale High School. Je absolvent University of Florida, kde vystudovala žurnalistiku. V roce 1976 se stala miss Florida a o rok později dokonce miss America. Než se však stala herečkou, působila v New Yorku jako modelka. Roku 182 se přestěhovala do Los Angeles, kde získala první roli v romantickém seriálu THE DOCTORS. Diváci jí mohli vidět v seriálech jako jsou např. REMINGTON STEEL, HUNTER, MATLOCK, ELEKTRICKÝ RYTÍŘ, POBŘEŽNÍ HLÍDKA, POHOTOVOST, BABYLON 5, FRAISER, SOUDKYNĚ AMY nebo MENTALISTA. Hrála ve filmech jako jsou např. Q (1982), SMRÍCÍ INVAZE (1995). V roce 2011 si zahrála po boku Teda McGinleyho ve filmu VÁNOCE S VELKÝM V. V soukromém životě je vdaná za pastora Larryho Mayerse se kterým má dceru a je dokonce babička, má vnuka. Její bratr Tracy byl starosta Wilton Manors.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heaven Bound
2016 A Mermaid's Tale
Heritage Falls
I'm Not Ashamed
2013 Christmas for a Dollar
Season of Miracles
Údajný vrah
2012 Christmas Oranges
2011 Vánoce s velkým V
2007 The Wager
2004 Proverb, The
2002 Destiny
1995 Smrtící invaze (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1986 D.C. Cops (TV film)
1983 Lone Star (TV film)
1982 Q

TV seriály

2016 Running (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Bratři a sestry (S08E19)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Messages from Earth (S03E08)
1995 Main Floor (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1973 Praise the Lord (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace