foto

Rico Rodriguez

  • nar. 31.7.1998 (19 let)
    College Station, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rico Rodriguez se narodil 31. července 1998 v americkém státě Texas ve městě College Station. Má sestru Raini, která je taktéž z herecké branže.

Jeho zatím největší rolí je postava Mannyho Delgada v seriálu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA. Dále si zahrál menší role v seriálech jako je JMENUJU SE EARL, POHOTOVOST nebo NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA nebo ve filmech VELKEJ BIJÁK A MUPETI.

Společně s Nolanem Goldem a Ariel Winter získal cenu na 31st Young Artist Awards za nejlepší mladé obsazení v televizním seriálu. Dále byl v roce 2010 nominován na Teen Choice Awards v kategorii průlomový herec a nakonec v roce 2011 byl nominován na nejlepšího zloděje scén.

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Heyday of the Insensitive Bastards
2015 El Americano 3D
Endgame
2011 Mupeti
2009 Babysitters Beware
Den naruby
2008 No Sit List, The
2007 Velkej biják

TV seriály

2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Winner Winner Turkey Dinner (S09E07)
Ten Years Later (S09E06)
It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy (S09E05)
další epizody (20)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (22)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Philův sexy dům (S07E07)
Já jsem tady pán (S07E06)
další epizody (20)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (22)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (23)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (23)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hra na schovávanou (S06E19)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podpantoflák (S03E20)
2007 Cory in the House (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Betty White's 2nd Annual 90th Birthday (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 2010 American Music Awards (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace