foto

Nolan Gould

  • nar. 28.10.1998 (20 let)
    Columbus, Georgia, USA

Biografie

Nolan se narodil ve městě Columbus ve státě Georgie. Již od tří let účinkuje v reklamách. Jeho zatím neznámější role je Luke Dunphy v seriálu MODERN FAMILY, kde hraje hloupého syna Claire a Phila. Nolan je ale členem Mensy. Za roli v seriálu MF získal cenu Screen Actors Guild Award v kategorii nejlepší obsazení komediálního seriálu.

Nejznámější filmy ve kterých se objevil jsou KAMARÁD TAKY RÁD, GHOUL a SPACE BUDDIES. Dále hrál v seriálu ELEVENTH HOUR postavu Johna Warnera.

zuza99

Herecká filmografie

Filmy

2015 Field of Lost Shoes
2012 Ghoul (TV film)
Movie: The Movie
Sněhouní Vánoce (TV film)
2011 Kamarád taky rád
2010 Hysteria
Monster Heroes
2009 Space Buddies
2008 Montana
Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Sunny & Share Love You

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Commencement (S10E21)
Can't Elope (S10E20)
Yes-Woman (S10E19)
další epizody (7)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Did the Chicken Cross the Road? (S10E07)
další epizody (17)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
Tough Love (S09E09)
Brushes with Celebrity (S09E08)
další epizody (17)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (21)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Philův sexy dům (S07E07)
Já jsem tady pán (S07E06)
další epizody (21)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (21)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (23)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Mannyho narozeniny (S02E08)
Pípání (S02E07)
další epizody (22)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (10)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Kevin McHale - Help Me Now (hudební videoklip)
2017 Logic - 1-800-273-8255 ft. Alessia Cara, Khalid (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace