foto

Norbert Stern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Dein tödliches Lächeln (TV film)
1986 Gauner im Paradies (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1984 Heute und damals (TV film)
1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1982 Gast, Der (TV film)
Hambacher Frühling (TV film)
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1979 Včelí žihadlo a diskohorečka

TV seriály

1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)

Dokumentární

1971 Hundertwassers Regentag

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky