Reklama

Reklama

Kenneth Cope

Kenneth Cope

nar. 14.04.1931 (93 let)
Liverpool, England, Velká Británie

Zajímavosti (9)

Randall a Hopkirk (1969)

  • Randall (Mike Pratt) a Hopkirk (Kenneth Cope) jezdí v bílem autě Vauxhall Victor 2000 SL. Aut bylo pro natáčení použito několik, a tak se občas interiér z černé změní na vínovou. Českoslovenští diváci to nemohli poznat, protože seriál u nás byl uveden černobíle (ačkoliv je barevný). (Stejšn)

Randall a Hopkirk (1969)

  • Hrob Hopkirka (Kenneth Cope) se nachází na fiktivním hřbitově v Elstree Studios na Shenley Road v Borehamwoodu. Je to britské filmové a televizní produkční centrum provozované společností Elstree. (sator)

Randall a Hopkirk (1969)

  • Pozorné oko diváka zaznamená v průběhu seriálu změnu účesu Hopkirka (Kenneth Cope). Je to proto, že tvůrci chtěli zamaskovat prořídlé vlasy herce a pořídili mu paruku. V průběhu natáčení zjistili, že tato volba se moc nepovedla, tak mu paruku sundali. Maskéři museli dělat co uměli, aby zamaskovali kštici ducha. (sator)

Randall a Hopkirk - Návštěva v archivu (1969)

  • Tuto epizodu z cenzurních důvodů Československá televize při premiéře neodvysílala, obsahuje ruskou tematiku v nelichotivém světle a nebyla tenkrát ani nadabována. Teprve o 20 let později byli znovu přizvání do studia původní dabéři, aby díl nadabovali po 20 letech, ve stejném složení, tedy: Václav PostráneckýKenneth Cope (Marty Hopkirk), František NěmecMike Pratt (Jeff Randall), Jorga KotrbováAnnette Andre (Jeannie Hopkirk). (sator)

Herec

Host

Reklama

Reklama